Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zde prosím zanechte svůj vzkaz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zdravíme krasavce

(Klarca a Bono, 27. 8. 2008 20:07)

Ahoj, díky za vzkaz a pochvalu na stránkách. Já zkoukla fotky Dička a je čím dál hezčí a moc jsem mu přála, aby mu vyrostl ten zoubek :o). Teď jen aby vyšlo RTG. My jsme se chtěli taky objednat, ale Bono má nějaké problémy s trávením a srstí, tak teď má vet. dietu a snad to bude jenom špatně zvolenýma granulama. Každopádně se rtg trochu posune, v září máme nějaké psí akce, tak uvidíme.... Času dost :-). Mějte se krásně.

ahoj Ráďo a Dyku

(Lucka a Bady www.chodakpes.estranky.cz, 27. 8. 2008 19:30)

Děkujem za návštěvu našich stránek, hned jsme hupsli sem a musíme oba říct že to tady je móc pěkné, hlavně ty články jsou super napsaný...fotky taky super.Mějte se hezky a držíme packy do dalších výstav... :-)

Ahoj Radko a Dyku

(Lenka, 22. 8. 2008 15:13)

Tak jsem se šla zase jednou podívat na novinky u dětiček. Vidím, že v létě nezahálíte. Dodatečně mne teď mrzí, že jsem prošvihla uzávěrku na Boleslav, ale tak alespoń budu držet nadálku palečky. Držte se.

Ahoj Radiku,

(Martina a BaTerka tým, 16. 8. 2008 22:17)

právě jsem dočetla Dyčkovo povídání o táboře, to je super, že se Vám tam líbilo. Doufám, že kašel už máte vyléčený. Mějte se moc hezky!!! Pa Martina

www.krosandra.wz.cz

(DAna a fenky z Krosandry, 15. 8. 2008 20:13)

Ahojky Raduško a Dyku.
Tak jsem zabrousila na Vaše stránky a máte to tady super. Moc gratuluji / pozdě,ale přece /Dykovi k úspěchu na výstavě a také musím pochválit fotky. Moc pěkné. Tak se tady mějte a pozdravujte doma.

www.riki-kiki.hu.cz

(martina a Riki, 4. 8. 2008 16:00)

ahojky, děkujeme za váš vzkazík, zrovna píši článek ze zkoušek kde jsme se umístili na 1. místě :-) jsem strašně šťastná :-) a vy máte taky moc hezké stránky, Dyk je krásnej

Tééda :o)

(Martina a Med, 6. 7. 2008 19:20)

Posíláme obrovskou gratulaci k CAJCovi..:)
Určitě si ho Dyček zasloužil..aˇˇt se Vám dál daří:)
Moc Vám to přejeme
Martina a Medouš:))

MVP Brno 2008

(Lucka a smečka - www.chodskypes.xf.cz, 3. 7. 2008 7:34)

Ahoj Radko a Dyku!
V první řadě moc gratuluju k úspěchu na výstavě. Dyk si ho určitě zasloužil a boj s naším Edmontem musel být napínavý. :) Píšeš, že mají Dyk a Dant (tak říkají Edmontovi), stejného dědečka a oni vlastně mají i stejnou babičku Britu a tím pádem jsou jejich rodiče vlastně sourozenci. :)))) Takže jsem ráda, že ten titul "zůstal doma". :))) Dělám si legraci! :))
Mějte se všichni hezky a přeju mnoho dalších úspěchů!
ahoj Lucka a celá smečka

WWW.dyk.estranky.cz

(Radka a Dyk, 2. 7. 2008 21:51)

Děkujeme moc všem za gratulace a přejeme aby jste měli ze svých pejsků pořád radost.Aby všichni chlupáčci byli zdraví a veselí.Protože to je to nejdůležitější.
Paní Alenko od Darky,nějak se mně nedaří umístit příspěvek na vaše stránky.Hezké prázdniny.Radka a Dyk

gratulace

(Katka a Egar, 2. 7. 2008 20:12)

Zdravím,gratuluju k velkému úspěchu v Brně:)Dyk je krásný pejsek a zaslouží si to

Gratulace

(Alena a Darka - www.darka.estranky.cz, 1. 7. 2008 13:04)

Moc Vám gratulujeme k tak krásnému umístění v Brně.Je vidět,že máte pěkně našlápnuto na další vítězství.Jen tak dál.Jste oba šikulky.Za všechny z Boršova Alena a Darka

CAJC

(Verča: www.orinbryvilsar.estranky.cz, 1. 7. 2008 11:47)

Ahojky bráško, moc ti gratuluji k prvnímu CAJC a strašně ti to přeju. Jste s paničkou moc šikovný. Už se těším ,až se zase uvidíme-snad nás paničky pustí a torchu si pohrajeme v přírodě. Tak ahoj Nency z Dašického zátiší a Orin s paničkou.

G R A T U L A C E

(Alena a Derik, 29. 6. 2008 21:54)

Posíláme velikáááánskou gratulaci k úspěchu v Brně.

Gratulace

(Alena a Darka - www.darka.estranky.cz, 26. 6. 2008 15:28)

Dobrý den Radko,děkujeme za vzkaz v naší knize návštěv.Moc nás Vaše návštěva potěšila.I Dyk to tu má velmi pěkné.Hlavně moc gratulujeme k tak krásnému umístění v Lanškrouně.Je to opravdu krasavec.Jsem ráda,že mu ten nezbedný zoubek roste :-).I Vás jsem ráda poznala a těším se na setkání na další akci.Do dalších výstav přeji za všechny z Boršova moc moc úspěchů.
S pozdravem Alena a Darka

Gratulace

(Lucka a smečka - www.chodskypes.xf.cz, 15. 6. 2008 22:21)

Ahoj všem!
Moc gratulujeme Dykovi k úspěchu na výstavě. Musela jsem se to dočíšt, až v KN Krosandry! :)) Zmińovaním Jeseníku jsem vzpoměla legrační příhodu, jak jste okřikovala Dyka, aby po mě nehopsal a Dyk vzorně stál vedle a nechápal. On ten zlobivec byl náš Fosty. :)) To bylo fakt hezké, na to nezapomenu. Je to pro nás lichotka, že jste si popletla našeho poděska s Dykem. :)
Takže ještě jednou přejeme hodně úspěchů do dalších výstav a těšíme se někde na shledání!
Zdraví Vás všichni z Mutěnic :)

Gratulace

(Alena a Derik, 15. 6. 2008 22:09)

Radko a Dyčku, moc vám oběma gratulujeme k dnešnímu úspěchu na výstavě. Jste pašáci. Drželi jsme palce. A moc dík za zprávu. Přejeme Vám oběma hodně zdraví a co nejvíce dalších úspěchů na výstavách, máte totiž moc pěkně našlápnuto.
Dyčkovi třepu pacinkou a Tobě Raduš tleskám a poplácávám po zádech. Alena

Ahoj Dyku,

(Lucka a Anny (www.annieann.estranky.cz), 22. 5. 2008 18:21)

Děkuji za lichotku. Ty jsi taky fešák. Máš to tady moc pěkné. S paničkou ti děkujeme za návštěvu našich stránek. Můžeme si tě přidat mezi kamarády? Pac a pohlazení posílá Anny a Lucka

Zub

(Verča+Orin+Nency, 19. 5. 2008 13:11)

Ahoj,tak to je fajn,že už zoubek leze. Vidíš,já ti to říkala,jeď na tu veterinu.. Tak ahoj na výstavě-to už bude lepší hodnocení,že? Pozdravuj brášku Nency a posíláme pusinky. Veronika a smečka.

Paráda!!!

(Martina a Med, 14. 5. 2008 22:27)

Ahoooj..teda my máme radost :) To je paráda, že zoubek tam je :) Gratulujem a nezávidíme vašim výstavním konkrutentům :) Mějte se krásně

pochvala

(Alena a Derik, 13. 4. 2008 19:00)

Ahoj Radko a Dyčku, tak prohlížím fotky ze svodu. Tedy to je fešák, ten Váš choďák. A panička jak se snažila, úplně to z těch fotek čiší. Ovšem ta poslední fotka, kde je Dyček jen do půl těla, je opravdu nádherná. Máte z něj Radko jistě radost.
Mějte se krásně a podrbejte toho fešáka za mne. A+D